Pleisterwerken

Binnenbepleistering

Bij Pleisterwerken Du.San zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met pleisterwerken en droogbouw. Samen met ons team zijn wij uw partner in pleisterwerken van zowel villabouw, appartementsbouw, renovatieprojecten, alsook de kleine werken.

Mooie binnenpleisterwerken vormen de basis voor een prachtige afwerking van uw interieur. Wij zorgen voor een bepleistering met een gelijkmatige structuur, een egaal oppervlak en een grote hechting. Ook moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de onderzijde van trappen, of constructies als bogen en nissen worden voorzien van een strak afgewerkte pleisterlaag. Alle leidingen en bekabeling worden netjes verborgen en oneffenheden worden weggewerkt, zo staat je woning klaar om naar wens verder in te richten en heeft u een interieur om 'U' tegen te zeggen.

Pleisterwerken Du.San
Pleisterwerken Du.San

Het spreekt natuurlijk voor zich dat er met respect wordt gewerkt en dat kwetsbare onderdelen van je woning of project tijdens de werken keurig afgedekt worden om schade te voorkomen. Er wordt ook toegezien dat de woning of werf na het pleisteren netjes wordt achtergelaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst u graag meer te weten over onze pleisterwerken of heeft u specifieke vragen voor ons, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Alles wordt u van A tot Z uitgelegd. U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte.

Pleisterwerken Du.San