Pleisterwerken Du.San
met respect voor de klant

Met ons team pakken we zowel kleine, als grote projecten aan, dit in de grootste delen van Vlaanderen én Wallonië. Wij verzorgen pleisterwerk voor particulieren, architecten en bedrijven. Zoals bouwpromotoren, projectontwikkelaars en aannemers kunnen bij ons terecht voor pleisterwerken op grote schaal. We vinden het belangrijk om alles tot in de details op te volgen, en dit met de nodige aandacht en respect voor onze klant en het project.

Pleisterwerken Du.San
Pleisterwerken Du.San

Pleisterwerken Du.San
met oog voor ieders budget

Bouwen of verbouwen gaat steeds gepaard met een budget. Wij vinden het belangrijk om op voorhand duidelijke afspraken te maken, zodat u bij de offerte weet wat er voor de werken gefactureerd zal worden. U mag altijd een bezoek inplannen, want wij nemen u graag mee naar een aantal van onze realisaties.

Wij komen op voorhand de werken bekijken en meten alles op. Op basis van deze metingen, krijgt u een gratis en vrijblijvende offerte. We staan garant voor een correcte planning, een kwaliteitsvolle uitvoering én opvolging. Wij streven tevens ook naar een vlotte communicatie en een uitstekende dienst na verkoop.

Pleisterwerken Du.San
mee met innovaties op de markt

We hebben een 8-tal ploegen; 6 ploegen voor de pleisterwerken en 2 ploegen voor de gyprocwerken, en dit met 15 jaar ervaring. We beschikken over de nodige knowhow en ervaring. Wij evolueren mee met de veranderende bouwsector en leveren pleisterwerken ondersteund door hedendaagse innovaties in materialen en technieken. Door onze vakkennis en ervaring te combineren met de hedendaagse innovaties, kunnen wij voor elke vraag een passende oplossing aanbieden.

Pleisterwerken Du.San
Pleisterwerken Du.San

Pleisterwerken Du.San
is perfect tweetalig

Wij hebben een rijk en divers team. Bestaande uit zaakvoerder Anthony die perfect Franstalig is, en verantwoordelijk voor Wallonië. En zaakvoerder Tom die perfect Nederlandstalig is, en verantwoordelijk voor Vlaanderen. Een groot pluspunt in een maatschappij waarin tweetaligheid van belang is.

Naast pleisterwerken, voeren wij ook gyprocwerken, isolatiewerken en schilderwerken uit. Neem gerust een kijkje verder op de site.