Gyproc-Isoleren-Schilderen

Gyprocwerken
Plaatsen van voorzet- en scheidingswanden en plafonds

Ons team bestaat niet alleen uit ploegen voor pleisterwerken, maar wij hebben ook verschillende ploegen die zich specialiseren in gyprocwerken, zoals het plaatsen van voorzet- en scheidingswanden en plafonds. Ideaal voor bijvoorbeeld de afwerking van uw zolder, bureau, slaapkamer of andere binnenruimtes.

Wij werken met de gekende gyprocplafonds, als ook systeemplafonds zoals de Rockfon-tegels en geperforeerde platen. Binnen de richtlijnen voor het project kunnen wij de gyprocwanden isoleren. Neem gerust een kijkje bij onze isolatiewerken.

Gyprocwerken Du.San
Isolatiewerken Du.San

Isolatiewerken
U wenst te besparen op uw energiefactuur en gebruik te maken van de isolatiepremies?

Volgens de eisen van een energiedeskundige, of volgens de mogelijkheden van uw bestaand gebouw, kunnen wij alle soorten binnen isolatie plaatsen. Daken, binnenmuren, wanden, en/of plafonds. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gyprocwanden thermisch, akoestisch of brand- en waterafstotend isoleren. Wij bekijken dit samen met onze ploeg die gespecialiseerd is in isolatiewerken. U zult het effect op uw energiefactuur meteen merken en met behulp van ons erkenningsnummer hebt u recht op de beschikbare isolatiepremies.

Schilderwerken
De perfecte afwerking van uw project!

Wenst u uw project tot in de details afgewerkt zien? Of wenst u uw woning een nieuw likje verf te geven? Wij hebben binnen ons team een ploeg die gespecialiseerd is in schilderwerken. Met behulp van een stalenwaaier en kwaliteitsvolle producten transformeert onze ploeg uw project, en dit met oog voor detail.

Schilderwerken Du.San
Pleisterwerken Du.San

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst u graag meer te weten over onze gyprocwerken, isolatiewerken en schilderwerken of heeft u specifieke vragen voor ons, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Alles wordt u van A tot Z uitgelegd. U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte.